Nuudlid (76,7%): NISUjahu, tapiokatärklis, palmiõli, NISUGLUTEEN, sool, SOJAõli, vesi, happesuse regulaatorid (E501, E500, E339, E452, E330), paksendaja (E412), emulgaator (SOJA letsitiin). Supp (22,7%): vesi, lõhna- ja maitseained (kanamaitseaine), valge suhkur, SOJAkaste, punane paprikapulber, SOJAõli, sibulapulber, tšillipaprika ekstrakt, sool, küüslaugupulber, tapiokatärklis, pärmiekstrakti pulber, musta pipra pulber, karripulber. Helbed (0,6%): röstitud SEESAM, röstitud punavetikad. Toodetud tehases, kus töödeldakse sellerit, gluteeni sisaldavaid helbeid, koorikloomi, mune, kala, piima, molluskeid, sinepit, pähkleid, maapähkleid, seesamit, sojatooteid. Valmistamise meetod: Lisage nuudlid ja pulber 600ml keevasse vette ja keetke 5 minutit. Jätke 8 supilusikatäit vett. Lisage nuudlitele kaste ja praadige 30 sekundit. Segage läbi ja serveerige.